Search
  • Xavier

Motocaddy M5 GPS

Motocaddy M5 GPS 2020 met touchscreen display!


Motocaddy staat erom bekend voorop te lopen op de markt van golftrolleys en presenteren nu hun gloednieuwe M 5 GPS en M5 DHC GPS serie elektrische trolleys met touchscreen display.


De M5 beschikt over een geïntegreerd GPS-systeem met toegang tot baankaarten van meer dan 40.000 golfbanen, die vooraf op het systeem zijn geladen. Dit biedt golfers de voor-, midden- en achtertuin voor elke green, evenals de mogelijkheid om de vlagpositie op het scherm te verplaatsen voor nog meer nauwkeurigheid, en om te controleren op eventuele gevaren op de hole.Het touchscreen is zeer duidelijk en gemakkelijk te gebruiken en biedt alles wat een moderne golfer nodig heeft.

Als je verbonden bent met de Motocaddy GPS-app op je smartphone, kun je al je normale telefoonmeldingen rechtstreeks op het scherm ontvangen zonder dat je hem zelfs uit je tas hoeft te halen. Belangrijke e-mails, sms-berichten, WhatsApp-berichten of zelfs Facebook-meldingen kunnen allemaal rechtstreeks naar u worden verzonden.

De M5 GPS en GPS DHC worden aangedreven door wat Motocaddy een 'volgende generatie' 28,8V-aandrijfsysteem noemt dat in de hele nieuwe M-serie wordt gebruikt.


Opgelet: door de enorme vraag van dit product is de voorraad beperkt!
325 views1 comment

Recent Posts

See All
Golflab

Golflab is sinds 1997 specialist in het aanbieden van kwalitatief golfmateriaal. In de drie shops - in Flanders Nippon, Royal Limburg Golf en Herent - is er een ruim aanbod gekoppeld aan een excellente service.

NAVIGATIE
CONTACT
  • Instagram van Golflab webshop
  • Facebook Golflab
BETAALWIJZEN
OPENINGSUREN

©2020 by GolfLab