1

Ping G430

Nieuwe Ping G430 gamma!

 Ping G430 drivers en woods:

Ping heeft na wat wachten zijn G430 lijn gelanceerd.

De G430 familie bestaat uit drie modellen:

Max

Dit clubhoofd doet zijn naar eer aan, want het is werkelijk maximaal in elk opzicht. Het is de meest vergevingsgezind en meest flexibel clubhoofd. In die zin dat hij geschikt is voor een breed scale golfers en super aanpasbaar is. Er is zeker ook een verbetering in gevoel en geluid tov het vorige model.

LST - Lage Spin Technologie

Een nieuw stukje technologie dat exclusief is voor de LST : Carbon Wrap! Het helpt gewicht te besparen en het zwaartepunt van de driver te verlagen om betere balsnelheden te leveren met minder spin en een hogere MOI. Een superlichte composiet bedekt de bovenkant en wikkelt zich in de hiel en teen van de driver. Met 400cc is het clubhoofd wat compacter dan de Max.

SFT - Straight Flight Technologie

Deze supermakkelijke driver zal iedereen helpen die worstelt met een slice.  Het 460cc clubhoofd zit mooi en wekt vanaf het begin vertrouwen. De SFT is een driver met twee instellingen.  Een gewicht van 22 gram die twaalf meter van rechts naar links compenseerd en de tweede instelling of draw plus zoals Ping zegt, die maar liefst twintig meter van rechts naar links compenseerd.  Het is moeiloijk om met deze driver een bal rechts te verliezen!

Ping G430 ijzers :

De Ping G430 ijzers zijn de nieuwste generatie van het populairste model en bieden verbeterde vergevingsgezindheid en betrouwbaarheid van tee tot green.

Ping heeft een aantal opmerkelijke wijzigingen aangebracht ten opzichte van de G425 om meer snelheid te genereren, met een nieuw slagvlak dat 3% dunner is dan het vorige model, een uitgebreide sweet spot met als resultaat een toename van 2 mph in balsnelheid.

Ping heeft een technologie toegevoegd die bekend staat als Purflex Cavity, die de flexibiliteit in de ijzers verbetert om grotere balsnelheden te creëren vanuit zeven zones van het clubhoofd.

De diepe holte achter in deze ijzers is opnieuw ontworpen om meer flex te creëren, de spin te verminderen en de akoestiek te verbeteren.

De aanpassingen in het ontwerp hebben Ping in staat gesteld het zwaartepunt te verlagen en kortere hosels toe te voegen aan dit model. Dat, samen met verzwaring van teen en tip, zorgt voor meer balsnelheid bij slagen lager op het slagvlak.

Een extra graad bounce is toegevoegd om de slag en de gras interactie van deze ijzers te verbeteren.

 

Wil je deze clubs komen testen?

Maak dan hier een afspraak voor een fitting!