1

De populaire T-series krijgen niet enkel een update maar ook 2 nieuwe modellen.  Deze vier modellen zijn perfect te combineren in een combo reeks, iets wat meer en meer door de tourspelers wordt gedaan.

T series

T100

Het meest gespeelde ijzer op tour (door Titleist spelers).  Geen heel grote aanpassingen aan dit klassieke ijzer.   Wel is  het freesproces van het clubblad aangepast wat zorgt voor een betere consistentie in afstand en spin.

 

T100

T150

Dit nieuwe ijzer is de opvolger van de T100S.  De  sterkere lofts en een “muscle channel”  iets dichter achter het clubblad zorgt voor meer balsnelheid en dus ook meer afstand.  

T200

Door een andere afwerking ziet de nieuwe T200 er compacter uit dan zijn voorganger.  De Max Impact Core zorgt voor meer ballsnelheid en afstand. De T200 blijft een top “distance” ijzer zonder toe te geven aan balgevoel en speelgemak.

T350

De grootste verandering in de T-series kunnen we vinden in het nieuwe T350 ijzer.  Dit nieuwe ijzer gebruikt voor het eerst de zelfde technologie als de T200 maar met een groter clubblad en zool. Door  een iets hogere Max Impact technologie en een forged clubblad is dit ijzer vergevingsgezinder en stabilier dan zijn voorganger.

T350

Ontdek de nieuwe Titleist ijzers.

Maak hier een afspraak voor een fitting!