1
Vrijdag 3 Mei : Ping Demoday te Royal Limburg Golf  Maak nu een afspraak!

De klassieke Spider Tour putters waarmee Taylormade de afgelopen 20 jaar zowel op de Tour als bij de amateurs het éne succes na het andere boekte heeft een mooie update gekregen.

Deze nieuwe Spider Tour serie is uitgebracht in verschillende vormen waarbij de Spider Tour wellicht het meest tot de verbeelding spreekt met de twee straatmotor-achtige uitsteeksels. Ook met de Double Bend shaftaansluiting, die hem Face Ballanced maakt, is hij mooi, fijngevoelig en voelt hij zeer gecontroleerd aan! De kwaliteit van de Spider (progressive) mallet-design putters wordt wereldwijd geroemd door zowel Tour pro's als amateur golfers. De unieke balans in combinatie met de nieuwe True Path Alignment uitlijning en verbeterde Pure Roll Insert brengt wel héél veel stabiliteit.

De techniek

Deze nieuwe Spider Tour 2023 putters van TaylorMade leveren optimale stabiliteit waarbij TSS Weights (balansgewichtjes) naar voren gepositioneerd om te zorgen voor een grotere slagvlakrotatie. Daarnaast is er de al jaren bekende True Path Alignment geïntegreerd om golfers te helpen bij het visualiseren van de beoogde putting-lijn voor een betere nauwkeurigheid. Ook de verbeterde TPU Pure Roll Insert in het clubface (raakvlak) van de Spider die is gemaakt van Surlyn en aluminium, is geïntegreerd. De groeven hierin zijn onder een hoek van 45° geplaatst voor een optimale voorwaartse rol. Dit voorkomt dat de bal niet van het clubblad 'springt' bij impact. De geperfectioneerde Precision Weighting zorgt voor een bijzondere stabiliteit en balans waarbij de Hybrar Echo Damping ongewenste trillingen neutraliseert en zorgt voor een Premium gevoel en geluid.  Kom zeker langs bij GolfLab om deze putter te testen!

Ontdek deze putter in onze webshop

Kijk hier