1
Vrijdag 3 Mei : Ping Demoday te Royal Limburg Golf  Maak nu een afspraak!

Nieuwe Mizuno Pro ijzers

 

De nieuwe Mizuno Pro ijzers zijn visueel verbluffend en knap ontworpen in combinatie met een uitzonderlijk gevoel, precisie en een klassiek design.

Met de 3 verschillende modellen 241,243 en 245 hebben ze de perfecte club voor de scratch golfer tot mid-handicapper.

Visueel zijn de Mizuno Pro ijzers prachtig, met een strakke, zuivere uitstraling die de puristische golfer zal aanspreken.

Het Mizuno Pro 241 ijzer is precies wat men verwacht van een pure muscle back, bedoeld om het uiterste te leveren in gevoel, controle en looks voor de veeleisende golfer. Door het iets kortere clubblad dan de 221 ogen de clubs nog wat compacter.

Verbeteringen van de Pro 223 zijn de bredere en langere micro-slots om de balsnelheid te verhogen en de lancering te verbeteren, een nieuwe zoolvorm voor een betere interactie met de grond en een veel compactere look vanaf de adresseerpositie.

Door het versterken van de lofts kan je de 223 ijzers perfect mengen met de 225 ijzers.

Net als de 241 en 243, heeft Mizuno de Pro 245  aangepast door het clubblad iets te verkleinen. Voeg dat bij de aangepaste vorm van de zool en je hebt een club die bedoeld is om afstand te maken, verborgen in een kleinere verpakking.

Om de balsnelheid te verhogen, zit er achter het slagvlak meer wolfraam om het zwaartepunt bij de langere ijzers te verlagen en een verbeterd CorTech slagvlak met meerdere dikten voor meer balsnelheid en stabiliteit bij slechte slagen.

De Mizuno Pro ijzers zijn een set ijzers van tour kaliber die indruk zullen maken op de meest veeleisende golfers. Met hun uitzonderlijke uiterlijk, gevoel en prestaties zijn deze ijzers een bewijs van Mizuno's toewijding om de grenzen van ijzerontwerp te verleggen. Of je nu een scratch speler bent of een mid-handicapper die je spel naar een hoger niveau wil tillen, de Mizuno Pro ijzers verdienen een serieuze overweging.