1

De nieuwe M5 GPS elektrische trolley is uitgerust met nauwkeurige GPS-functionaliteit en een responsief 3,5 inch touchscreen. Met 40.000 voorgeïnstalleerde golfbanen, Bluetooth®-meldingen en snelle WIFI-updates biedt deze trolley een geavanceerde spelervaring. Het nieuwste model voor 2024 introduceert de CLICK 'N' CONNECT® batterij, een stijlvol design en ergonomische handgrepen voor extra comfort.

Belangrijkste kenmerken van de M5 GPS zijn onder andere:

  • 3,5" LCD-touchscreen: Biedt scherpe en duidelijke GPS-weergave, met afstanden tot de voorkant, het midden en de achterkant van de green, evenals belangrijke hazard-informatie en een variabele vlaggenstokpositie.
  • Connectiviteit: Blijf verbonden met smartphone-meldingen via Bluetooth® en ontvang snelle baanupdates via WIFI. De Performance Plan-upgrade biedt baanweergave op ware grootte.
  • CLICK 'N' CONNECT® batterij: De nieuwe draadloze batterij met automatische uitschakeling en pop-up oplaadpoort maakt opladen eenvoudiger en efficiënter.
  • Nieuw ontwerp: Het 2024-model beschikt over opnieuw ontworpen wielen en nieuwe ergonomische handgrepen.
    mo

Dankzij deze functies biedt de M5 GPS een optimale voorbereiding voor elke ronde golf, met handige technologieën die je spel naar een hoger niveau tillen.