1
gallery-1.png

Kom jij ook shoppen in de beste golf shop?

In de golf shop van Golflab kan je zowel golfartikelen online bestellen als ter plaatse in de winkel kopen. Ons assortiment bestaat uit golfmateriaal, golfschoenen, golfhandschoenen, golfballen, golfkleding en golfaccesoires. Breng ons dus snel een bezoekje en profiteer ook van onze professionele aanpak en hoogwaardige golfmateriaal.

Ontdek ons ruime golfassortiment

In onze golf shop kan elke golfspeler terecht

Golflab biedt jou zowel een fysieke als online golf shop. Met ons ruime golf assortiment kan echt iedereen terecht in onze golf shop. Zowel de professionele golfspeler, als de amateur golfspeler en de fanatieke golfspeler kunnen terecht in onze golf shop. Of jij nu een beginnende golfer, een gevorderde golfspeler of al een expert bent, bij Golflab kan iedereen terecht. Als golfer kan het soms wel even zoeken zijn om de juiste golfoutfit en golfclubs te vinden. Kom daarom even langs in de golf shop van Golflab zodat wij je hierbij kunnen adviseren. In onze golf shop bieden wij een mooi golfassortiment op maat van elke golfer. Met onze hoogwaardige golfartikelen maakt iedereen een goede beurt.

Ontdek onze gespecialiseerde golf shop

Ongeacht jouw niveau, Golflab staat steeds voor je klaar om je te begeleiden in je aankoop van divers golfmateriaal. Kom je langs in onze winkels, dan geven onze medewerkers je graag professioneel en persoonlijk advies. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van zowel een uniek als totaal golfassortiment dat is afgestemd op het niveau van elk type golfer. Bij Golflab kan je terecht voor een specifiek en uitgebreid golfaanbod die specifiek stuk voor stuk golf gerelateerde producten zijn. Heb je dus nieuwe golfspullen nodig, dan is Golflab dé expert op golfgebied en is onze golf shop dan ook dé place to be. Golflab heeft alles te bieden dat een golfliefhebber nodig heeft. Alle grote golfmerken zijn bij Golflab goed vertegenwoordigd. Daarnaast brengt Golflab steeds de nieuwste trends in het golflandschap.

Zowel een fysieke als online golf shop

In de fysieke golf shop van Golflab staan onze adviseurs steeds voor je klaar om jou te helpen bij het kiezen van de juiste golfmaterialen. Ook kan je een afspraak maken in onze golfwinkel voor clubfitting zodat jij gegarandeerd beschikt over een goed passende golfclub. Tijdens onze clubfitting houden we rekening met het opmeten en aanpassen van golfclubs op maat van je armlengte, handgrootte, swingsnelheid, swingbaan en tempo. Zo ben jij helemaal klaar om met golfen te beginnen. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder in onze fysieke golf shop. Wil je een goed set golfballen kopen, dan ben je bij ons aan het goede adres. Reken op ons professioneel advies bij het aankopen van je nieuwe golfoutfit. Wij nodigen je graag uit een bezoekje te brengen aan onze fysieke winkel, als ook aan onze online golf shop.

Bezoek ook de winkel van onze golf shop 

In onze golfshop vind je een ruim golfassortiment met onder meer golfsets, golftassen en diverse golfartikelen. Maar ook voor een nieuw paar golfschoenen of mooie golfkleding voor dames, heren en junior kan je op ons rekenen. Met een ruime keuze aan de nieuwste collecties van de meest kwalitatieve merken vind je steeds de leukste nieuwe golfartikelen in onze golf shop. In onze fysieke golf shop kan je terecht van dinsdag tot en met zaterdag, steeds van 10 uur tot 18 uur. Onze golf shop is gelegen in Herent, Hasselt en Houthalen. Zoek je dus een golf shop in de buurt van Leuven, Hasselt, Houthalen kom dan zeker eens even bij Golflab langs. Onze golf shop is makkelijk te bereiken en biedt ook voldoende parkeerplaats voor de deur waar je als klant gratis je wagen kwijt kan.